Kwalitatief en sterk

Bouwkeuring van uw huis

Hey there! Thanks for dropping by Theme Preview! Take a look around
and grab the RSS feed to stay updated. See you around!

Goed buitenschilderwerk is essentieel voor uw woning. Het onderhoud bepaalt namelijk de algemene staat van uw optrekje. De buitenkant van de woning geeft de eerste indruk. En u wilt natuurlijk graag dat die positief is. Bij buitenschilder.net vind u een erkende buitenschilder bij u in de buurt, die dit klusje graag voor u op wilt knappen. Geen last meer van afgebladderde verf, verkleuringen of scheuren in het schilderwerk. Uw woning komt er weer piekfijn uit te zien.

Waarom is het werk van een buitenschilder zo belangrijk?

In Nederland hebben wij met veel verschillende weersomstandigheden te maken. Er zijn warme zomerdagen bij, dat het kwik kan oplopen tot 30 graden. Maar ook kan het weer snel omslaan, naar onweer en hagelbuien. Uw buitenschilderwerk wordt hier aan blootgesteld. Een extra bescherming is daarom zeker aan te raden. Een houten kozijn, gaat door goed onderhoud veel langer mee en zal minder snel gaan rotten. Ook vochtplekken worden hiermee voorkomen.

Laat uw kozijnen regelmatig controleren op scheurtjes

Buitenschilderwerk is om de 5 jaar toe aan vernieuwing. Het is afhankelijk van de levensduur van uw woning. Bij een nieuwbouw woning, zal dit minder van toepassing kunnen zijn. Bij een woning met oude kozijnen is periodiek onderhoud nodig. Blaasjes of scheurtjes in het schilderwerk treden sneller op. De buitenschilder kan dit voor u beoordelen en maatregelen nemen. Als u hier niets aan laat doen, kunnen beschadigingen aan het houtwerk groter worden en gaan rotten. De kosten lopen dan behoorlijk op en het kozijn moet sneller vervangen worden.

Bij buitenschilderwerk hoort ook het onderhoud van de dakkapel

Heeft uw woning een dakkapel? Vergeet deze dan niet mee te laten schilderen bij het buitenschilderwerk. Want ook een dakkapel heeft onderhoud nodig. Als het schilderwerk los begint te laten, loopt u risico op beschadiging aan uw woning. Niet alleen houtrot kan een oorzaak zijn, ook lekkages kunnen optreden. Onze buitenschilders hebben ruime ervaring met een dakkapel schilderen. Of het nu gaat om een kunststof of houten dakkapel. Met een speciale primer maken wij dit vakkundig in orde en kunt u weer voor 5 of 6 jaar vooruit.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.